به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم حسینی اراکی شب گذشته در سخنرانی بعداز نماز عشاء حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه در آموزه های متعالی قرآن برای دوران آخر الزمان دو ویژگی معرفی شده است، اظهار کرد: وجود این دو ویژگی زمینهساز جولان و هجمه همه جانبه شیطان و حزب او به جامعه مؤمنین و ایجاد انحراف و گمراهی در جوامع ایمانی است.
وی با بیان اینکه اولین ویژگی آخرالزمان این است که هرچه به عصر ظهور نزدیکتر میشویم فتنه ها و بلاهای گسترده و پیچیده گسترش پیدا خواهد کرد، گفت: روایات زیادی در این زمینه داریم و در کتاب روزگار رهایی حدود ۶۰۰ روایت آخرالزمانی جمع شده و در صفحه ۵۷۲ این کتاب از امام صادق علیه السلام نقل کرده است که پیامبر (ص) برای فتنه های آخرالزمان ابراز نگرانی داشتند زیرا هیچ خانه مسلمانی نمیماند مگر این که این فتنهها در آن داخل میشود.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه عصر منتهی به ظهور عصر هجمه فتنههای گمراه کننده و بلاها و مصائب به جوامع اسلامی است، گفت: ویژگی دوم عصر ظهور این است که دوران آخرالزمان دوران حیرت و سرگردانی است و در روایت است که وقتی غیبت طولانی میشود و فتنههای مختلف ظهور و بروز پیدا میکند باعث حیرت و سرگردانی مؤمنین میشود و ایمانشان دچار تردید، تزلزل و آسیب پذیری میشود.
وی خاطرنشان کرد: این دو ویژگی عصر ظهور زمینه را آماده می کند تا شیطان و حزب او که سنبل آن نظام سلطه آمریکا و غرب است هجمه همه جانبه خود را به مؤمنین و کشورهای اسلامی انجام میدهند تا مؤمنین را دچار انحراف و انحطاط کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی اراکی با بیان اینکه شیطان برای حملههای خود اولویت دارد، افزود: ما باید اولویتهای شیطان را بشناسیم و از مجموع آموزههای دینی استفاده میشود که یکی از مهمترین مقاصد و اهداف شیطان حمله به پیوندهای مقدس و محبوبی است که خدا آن پیوندها را دوست دارد و انسان در دل آن پیوندها میتواند به خدا و سعادت نزدیک شود.
وی با بیان اینکه خدا در قرآن هم شیطان و هم حزب شیطان را معرفی کرده است، گفت: پیوندهای مورد رضایت خدا متعدد است و از جمله آن پیوندها پیوند خانوادگی، پیوند میان ارحام و خویشان، پیوند و دلبستگی برادری بین مؤمنین و پیوندی که ما با قرآن، مسجد و عالم دینی است و امروز کاری کرده اند که جامعه و جوانان از عالم دینی فاصله بگیرند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در میان تمامی پیوندها ۳ پیوند از همه مهمتر است و اگر آنها را حفظ نکنیم شیطان ما را به گمراهی خواهد کشاند، گفت: اولین پیوند که هر مؤمنی باید داشته باشد رابطه قلبی و عملی با دین و مکتب قرآن و امامت است و شیطان دنبال این است که اتصال قلبی ما با دین سستتر شود.
وی ادامه داد: امیرالمؤمنین(ع) فرمودند که شیطان راه خدا را سخت و راه خودش را آسان جلوه میدهد تا انسان وارد مسیر شیطان شود و اولین کار شیطان این است که پیوندها و گرههایی که با دین داریم را یکی یکی باز کند و این تقابل شیطان با دین مربوط به اسلام به تنهایی نیست بلکه مسیحیت و سایر ادیان نیز دچار این حربه شیطان هستند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی اراکی دومین پیوند مهم در جوامع اسلامی را پیوند برادری مؤمنین دانست و افزود: امیرالمؤمنین(ع) فرمودند شیطان به دنبال تفرقه و گسست میان مؤمنین است و خداوند در آیه ۹۱ سوره مائده میفرماید که اراده شیطان این است که بین شما به جای محبت و وحدت و برادری کینه و دشمنی ایجاد کند تا با هم بجنگید و اختلاف کنید.
وی ادامه داد: امام باقر علیه السلام فرمودند شیطان اگر دو چیز را از مؤمن بگیرد جشن میگیرد و صورت آن فرد را ناز میکند که اولین آنها گرفتن رابطه قلبی انسان با خدا و دوم از بین بردن رابطه قلبی انسان با مؤمنین است و افرادی که امروز کاندیدای ریاست جمهوری شده اند باید بدانند که دوران انتخابات دوران تاخت و تاز شیطان است.
استاد حوزه علمیه خطاب به کاندیداهای انقلابی و ارزشمدار، گفت: اگر اعتقاد به دین و ارزشهای دینی و انقلابی دارید نباید اجازه دهید که بین شما اختلاف بیفتد زیرا اگر بین شما اختلاف افتاد حاکمانی بر ما حکومت خواهند کرد که بعدها حسرت خواهیم خورد.
وی اندیشه شیطان را ایجاد تفرقه و عداوت دانست و گفت: شیطان به دنبال از بین بردن پیوند میان امت و امام است و امیرالمؤمنین(ع) در خطبه ۱۲۷ نهج البلاغه فرمودند که دست خدا با جماعت است و از تفرقه بپرهیزید زیرا هرکدام از جماعت مؤمنین جدا شد در چنگال شیطان می افتاد مانند گوسفندی که از گله جدا می شود نصیب گرگ می شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی اراکی سومین پیوند را پیوند با امام و رهبر بر حق دانست و گفت: امروز شیطان تمام تبلیغات و امکانات خود را به کار گرفته است که پیوند ما را با رهبر حق بر هم بزنند و قرآن کریم می فرماید اگر می خواهید به سعادت برسید تقوا داشته باشید و با راستگویان همراهی کنید و در ذیل این آیه پیامبر(ص) مراد از راستگویان را امیرالمؤمنین(ع) و اولادشان تا روز قیامت دانستند.